logo
  • Etusivu
  • Kasvitieto
    • Kasviskampanja
    • Kasvisten määrittely
    • Kasvisten säilytyksestä
      • Säilytyslämpötilat
      • Etyleeni
    • Syötävät kasvit
    • Koristekasvit
    • Kasvit A-Ö
    • Vuoden vihannes
    • Teemaviikot
  • Keittokirja
    • Kotikeittiöt
      • Ruokaryhmittäin
      • Pääraaka-aineittain
    • Suurkeittiöt
      • Suurkeittiöreseptit ruokaryhmittäin
      • Suurkeittiöreseptit pääraaka-aineittain
      • Edustustarjoilua
        • Herkuttelua kasviksilla
        • Kevennä kokousta
        • Raikkaat tarjottavat tapaamisiin
      • Ideoita ja vinkkejä
        • Koristele ja kaunista
        • Salaattipöytä
        • Vaihtelua salaattipöytään
      • Täysipainoinen ateria
        • Ravitsemuksellisen laadun kriteerit
        • Välipalan kulmakivet
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
    • Kasvikset ja terveys
      • Kasvisten vaikutus terveyteen
    • Ravintoaineet
      • Hiilihydraatit
      • Proteiinit
      • Rasvat ja kolestroli
      • Kivennäisaineet
      • Vitamiinit
    • Ravitsemussanasto
    • Kasvisten ravintosisältö
    • Hyvin koostettu kasvisruokavalio
      • Kasvisruoka
      • Kasvisruokavaliot
  • Yhdistys
    • Hallitus
    • Jäsenjärjestöt | Medlemsföreningar
    • Yhteystiedot | Kontaktinformation
  • Viljelijöille
    • Laatutarha-ohjeisto
      • Viljelmän Laatutarha I Odlingens Kvalitetsgård
      • Pakkaamon Laatutarha | Packeriets Kvalitetsgård
      • Tilaa auditointi & anna palaute | Beställ auditering & ge respons
      • Sirkkalehtimerkkikäyttäjät ja Laatutarha-auditoidut yritykset | Hjärtbladsmärkesanvändarna och Kvalitetsgård-auditerade företag
      • Vaihtoehdot Laatutarhalle | Alternativ till Kvalitetsgård
      • Laadun ylläpitäminen
    • Vuoden laatutuottajat | Årets kvalitetsproducent
    • Sopimus sirkkalehtimerkin käytöstä | Avtal om märkesanvändningsrätt
      • Hakumenettely | Ansökningsförfarandet
    • Menekinedistäminen ja markkinointimaksut
      • Mainosmaksujen keräyssuunnitelma ja -aikataulu
    • Laatuvaatimukset ja pakkausmerkinnät
      • Laatuluokat ja sirkkalehtimerkin käyttö
      • Kaupan pitämisen vaatimukset
      • Yleisvaatimukset ja suositeltavat laatuluokitukset
      • Pakolliset pakkausmerkinnät
      • Suositeltavat pakkausmerkinnät
    • GTIN – koodit
  • Ruokakuvat
    • Idut ja pavut
    • Juurekset
    • Kevennä kokousta
    • Kurkku
    • Omena
    • Paprika
    • Peruna
    • Porkkana
    • Puutarhamarjat
    • Raastava nälkä
    • Sadonkorjuu
    • Salaatti
    • Sieni
    • Sipuli
    • Tomaatti
    • Välipalat
    • Varhaisperuna ja -vihannes
    • Yrtit
  • Tuotekuvat
    • Hedelmät
    • Juurekset
    • Kaalit
    • Marjat
    • Muut vihannekset
    • Palkokasvit
    • Perunat
    • Salaatti
    • Sesongin kasvikset
    • Sienet
    • Sipulit
    • Vihanneshedelmät
    • Yrtit
  • Viljely ja tuotanto
    • Avomaan salaattien tuotantokuvia
    • Kasvihuonekurkun tuotanto
    • Kasvihuonesalaattien tuotantokuvia
    • Kesän ensisato
    • Kuvia avomaan kurkusta
    • Kuvia parsakaalista
    • Parsakaalin sadonkorjuu
    • Sadonkorjuu
    • Tuotekuvia paprikasta
    • Varhaisperunat

9248

9248

Salaattisiementen kylvö on kasvihuoneissa automatisoitu. Muutama siemen ruukkua kohti riittää. Jotta kuluttaja saa joka päivä tuoretta salaattia, kasvihuoneissa on oltava kaiken aikaa tulossa uutta satoa kasvun eri vaiheissaan.


Lataa
Logo

KOTIMAISET KASVIKSET RY
Viljatie 4 C, 00700 Helsinki

INHEMSKA TRÄDGÅRDSPRODUKTER RF
Spannmålsvägen 4 C, 00700 Helsingfors

Evästekäytännöt

MEDIA JA MATERIAALIT
Kuvagalleria
Logot ja esitteet
Tiedotearkisto

puhtaastikotimainen.fi
kauniistikotimainen.fi

voimaakasviksista

Voimaakasviksista Facebook Voimaakasviksista Instagram

puhtaastikotimainen

Puhtaastikotimainen Facebook Puhtaastikotimainen Instagram

kauniistikotimainen

Kauniistikotimainen Facebook Kauniistikotimainen Instagram