logo
  • Etusivu
  • Kasvitieto
    • Kasviskampanja
    • Kasvisten määrittely
    • Kasvisten säilytyksestä
      • Säilytyslämpötilat
      • Etyleeni
    • Syötävät kasvit
    • Koristekasvit
    • Kasvit A-Ö
    • Vuoden vihannes
    • Teemaviikot
  • Keittokirja
    • Kotikeittiöt
      • Ruokaryhmittäin
      • Pääraaka-aineittain
    • Suurkeittiöt
      • Suurkeittiöreseptit ruokaryhmittäin
      • Suurkeittiöreseptit pääraaka-aineittain
      • Edustustarjoilua
        • Herkuttelua kasviksilla
        • Kevennä kokousta
        • Raikkaat tarjottavat tapaamisiin
      • Ideoita ja vinkkejä
        • Koristele ja kaunista
        • Salaattipöytä
        • Vaihtelua salaattipöytään
      • Täysipainoinen ateria
        • Ravitsemuksellisen laadun kriteerit
        • Välipalan kulmakivet
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
    • Kasvikset ja terveys
      • Kasvisten vaikutus terveyteen
    • Ravintoaineet
      • Hiilihydraatit
      • Proteiinit
      • Rasvat ja kolestroli
      • Kivennäisaineet
      • Vitamiinit
    • Ravitsemussanasto
    • Kasvisten ravintosisältö
    • Hyvin koostettu kasvisruokavalio
      • Kasvisruoka
      • Kasvisruokavaliot
  • Yhdistys
    • Hallitus
    • Jäsenjärjestöt
    • Yhteystiedot
  • Viljelijöille
    • Laatutarha-ohjeisto
      • Viljelmän Laatutarha
      • Pakkaamon Laatutarha
      • Tilaa auditointi
      • Sirkkalehtimerkkikäyttäjät ja Laatutarha-auditoidut yritykset
      • Vaihtoehdot Laatutarhalle
      • Laadun ylläpitäminen
    • Vuoden laatutuottajat
    • Sopimus Sirkkalehtimerkin käytöstä
      • Hakumenettely
    • Menekinedistäminen ja markkinointimaksut
      • Mainosmaksujen keräyssuunnitelma ja -aikataulu
    • Laatuvaatimukset ja pakkausmerkinnät
      • Laatuluokat ja sirkkalehtimerkin käyttö
      • Kaupan pitämisen vaatimukset
      • Yleisvaatimukset ja suositeltavat laatuluokitukset
      • Pakolliset pakkausmerkinnät
      • Suositeltavat pakkausmerkinnät
    • GTIN – koodit
  • Svenska
  • Kotikeittiöt
  • Suurkeittiöt
  • Keittokirja
    • Kotikeittiöt
    • Suurkeittiöt
  • Suurkeittiöreseptit ruokaryhmittäin
    • Höystöt ja curryt
    • Kastikkeet ja marinadit
    • Keitot
    • Lakto-ovovegetaarinen ohjeet
    • Leivonnaiset
    • Lisäkeruoat
    • Ohukaiset, tacot ja tortillat
    • Pannulla paistetut
    • Pata- ja vokkiruoat, risotot
    • Salaatit ja marinoidut kasvikset
    • Salsat, tahnat ja vastaavat
    • Sydänmerkki-ateriat
    • Uuni- ja grilliruoat
    • Välipalat ja pienet syötävät
    • Vegetaariset ohjeet
  • Suurkeittiöreseptit pääraaka-aineittain
    • Broileri ja kalkkuna
    • Hedelmät
    • Juurekset
    • Kaalit
    • Kalat ja äyriäiset
    • Lihat
    • Marjat
    • Palkokasvit
    • Peruna ja muut tärkkelyskasvit
    • Salaatit
    • Sienet
    • Sipulit
    • Vihanneshedelmät
    • Yrtit
  • Edustustarjoilua
    • Herkuttelua kasviksilla
    • Kevennä kokousta
    • Raikkaat tarjottavat tapaamisiin
  • Ideoita ja vinkkejä
    • Koristele ja kaunista
    • Salaattipöytä
    • Vaihtelua salaattipöytään
  • Täysipainoinen ateria
    • Ravitsemuksellisen laadun kriteerit
    • Välipalan kulmakivet

Ravitsemuksellisen laadun kriteerit


Suomen Sydänliitto ry on laatinut helppokäyttöiset kriteerit, joilla voidaan selvittää, onko asiakkaalla mahdollisuus valita suositusten mukainen ateriakokonaisuus. Testaa täyttyykö ruoan ravitsemuksellisen laadun kriteerit sinun keittiösi tarjoamassa ruoassa.

Kriteerilomake.pdf

Logo

Kotimaiset Kasvikset ry | Inhemska Trädgårdsprodukter rf
co/ Lassheikki Katarina
Dalkullantie 77
02400 Kirkkonummi

Evästekäytännöt

MEDIA JA MATERIAALIT
Kuvagalleria
Logot ja esitteet
Tiedotearkisto

puhtaastikotimainen.fi
kauniistikotimainen.fi

voimaakasviksista

Voimaakasviksista Facebook Voimaakasviksista Instagram

puhtaastikotimainen

Puhtaastikotimainen Facebook Puhtaastikotimainen Instagram

kauniistikotimainen

Kauniistikotimainen Facebook Kauniistikotimainen Instagram