Kotimainen puutarhatuotanto vastaa ajan ilmiöihin


Suomalaiseen ruokaan liittyy monia vahvuuksia, kuten puhtaus ja turvallisuus. Niiden merkitys on kirkastunut myös kuluttajille. Samalla kun ravitsemuksellisten asioiden tulee olla kunnossa, valinnoillaan vaikuttava kuluttaja arvostaa myös ruoan alkuperän sekä tuotantoketjun läpinäkyvyyttä. Ruoka ei ole enää pelkkää kehontäytettä, vaan sillä vahvistetaan omaa identiteettiä, arvomaailmaa sekä kehon ja mielen hyvinvointia. Suomessa tuotetut kasvikset vastaavat erinomaisesti näihin tarpeisiin.

Tämän sivuston tarkoituksena on palvella niin kuluttajia kuin ruoka-alan ammattilaisia sekä tiedon että inspiraation lähteenä. Tavoitteena on kasvattaa kotimaisten kasvisten kulutusta.

Viljelijöille-osio palvelee tuottajia koskevissa asioissa, kuten Sirkkalehtimerkin hakemisessa ja käytössä, menekinedistämis- ja markkinointiasioissa sekä laatuvaatimuksissa ja pakkausmerkinnöissä.

Jatketaan yhdessä hyvää pitkäjänteistä työtä kotimaisen ruoantuotannon ja samalla meidän kaikkien terveyden ja hyvinvoinnin puolesta!