Kasvitieto
Mitä maistuvaa ja hienoa tuottajamme ja luontomme ovatkaan kasvattaneet iloksemme! Sen lisäksi että saamme vatsamme täyteen, iloa silmälle sekä terveyttä ja hyvää mieltä, on mielenkiintoista tietää muun muassa seuraavia asioita:
Miten kyssäkaalia käytetään tai miltä Raike-omena näyttää? Katso Kasvit A-Ö
Mikä yhdiste tekee tomaatista punaisen? Lue lisää kasvisten väriyhdisteistä!
Missä säilytyslämpötilassa tomaatit ja kurkut säilyttävät makunsa?
Entä miksi banaaneja ja appelsiineja ei pidä säilyttää yhdessä? Tämä selviää sivulla Kasvien säilytyksestä.
Montako porkkanaa suomalainen syö vuodessa? Ruokatieto kertoo tilastoja kasvisten kulutuksesta.
Jos kaipaat kuvia kasviksista kannattaa myös tutustua meidän Kuvagalleriaan.