Hae reseptiä

Nuppukaalicurry ja kesäkurpitsaraita

Annosmäärä
Ohje
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.01 kg curry, jauhe
  • 0.5 kg omena, kuutio, pakaste
  • 4 kg kukkakaali, kukinto, tuore
  • 2 kg parsakaali, nuppu / lohko, tuore
  • 1 kg sipuli, viipale, tuore
  • 2 kg vesi
  • 2 kg kookosmaito, 18 %
  • 0.06 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
  • 0.13 kg maissitärkkelys
  • 0.05 kg suola
  • 0.1 kg hunaja, juokseva
  • 1.5 kg jogurtti, luonnon, maustamaton, vl, 2,5 %
  • 0.7 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 0.015 kg korianteri, pilkottu, tuore
  • 0.015 kg suola
  • 0.02 kg hunaja, juokseva

Kuumenna öljy kattilassa. Lisää curry, omena, kaali ja sipuli. Kuullota vihanneksia muutama minuutti.

Lisää vesi, kookosmaito ja kasvisliemijauhe. Kypsennä noin 10 minuuttia.

Suurusta kypsä kastike.
Mausta höystö suolalla ja hunajalla.

Sekoita jogurtin joukkoon kesäkurpitsa, korianteri ja mausteet. Tarjoa erikseen.

Tarjoa curryn kanssa runsaskuituista riisiä ja kesäkurpitsaraitaa.

Luokka:

Hedelmät, Höystöt ja curryt, Kaalit, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet