Hae reseptiä

Chili sin carne

Annosmäärä
Ohje
  • 0.015 kg rypsiöljy
  • 0.01 kg paprikajauhe
  • 0.25 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 3 kg suikalejuures (porkkana, selleri, purjo, palsternakka), pakaste
  • 5.5 kg vesi
  • 0.715 kg tomaattinen kastikeaines
  • 1 kg ruskea papu, keitetty
  • 1 kg valkoinen papu, keitetty
  • 0.025 kg suola
  • 0.005 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.02 kg chilimausteseos, suolaton
  • 0.01 kg juustokumina
  • 0.005 kg korianteri, jauhe
  • 0.005 kg oregano, kuivattu

Kuumenna öljy ja lisää siihen paprikajauhe, sipuli ja juuressuikaleet.

Lisää vesi ja kastikeaines ja anna hautua kypsäksi.

Lisää pavut kastikkeeseen.
Mausta kastike.

Vinkki: Kastiketta voi tarjota esimerkiksi runsaskuituisen riisi-ruisseoksen kanssa.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Palkokasvit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet