Hae reseptiä

Espanjalainen munakas

Annosmäärä
Ohje
  • 5.1 kg kananmuna tai kananmunamassa
  • 1 kg sipuli, viipale, tuore
  • 6 kg maito, kevyt, 1,5 %
  • 0.04 kg suola
  • 0.005 kg valkopippuri, jauhettu
  • 1.5 kg paprika, kuutio, tuore
  • 2.5 kg peruna, kuutio, kypsä
  • 0.035 kg suola
  • 0.004 kg paprikajauhe
  • 0.004 kg timjami, kuivattu

Voitele GN-vuoat. Sekoita sipulit, paprikat, perunat ja mausteet. Annostele kasvikset vuokiin.
Kypsennä 190 asteessa n. 15 minuuttia.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa vuokiin kasvisten päälle.
Kypsennä 125 asteessa noin tunti.

Vinkki: Tarjoa munakkaan lisäkkeenä vihersalaattia ja runsaskuituista riisiä.

Luokka:

Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vihanneshedelmät