Hae reseptiä

Kahden kaalin keitto

Annosmäärä
Ohje
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 2.5 kg parsa, säilyke
  • 0.2 kg sipuli, pilkottu, pakaste
  • 0.63 kg vehnäjauho
  • 9 kg maito, kevyt, 1,5 %
  • 0.142 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 1.5 kg parsaliemi (säilyketölkistä)
  • 2.5 kg parsakaali, lohko, pakaste
  • 2.5 kg kukkakaali, lohko, pakaste
  • 0.005 kg muskottijpähkinä, auhe
  • 0.035 kg suola
  • 0.005 kg mustapippuri, jauhe

Kuumenna öljy.
Lisää joukkoon sipuli ja vehnäjauhot.

Lisää joukkoon maito, kasvisliemijauhe sekä parsaliemi ja -palat. Anna keiton hautua. Soseuta keitto.

Lisää parsa- ja kukkakaalin nuput.
Mausta keitto.

Vinkki: Keiton kanssa voi tarjota lämpimiä voileipiä.

Luokka:

Kaalit, Keitot, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sydänmerkki-ateriat