Hae reseptiä

Aasialainen kaali-viherpapusalaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 3 kg keräkaali, suikale, tuore
  • 1.5 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1.5 kg papu, vihreä, pitkä, pakaste
  • 0.04 kg seesamöljy, tumma
  • 0.02 kg omenaviinietikka
  • 0.002 kg suola
  • 0.001 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.1 kg persilja, pilkottu, tuore
  • 0.5 kg auringonkukansiemen, kuorittu
  • 0.1 kg soijakastike

Raasta kaali ja porkkana hienolla terällä.

Höyrytä papuja 2 minuuttia ja jäähdytä ne.
Lisää seesamöljy, omenaviinietikka, suola ja pippuri kaali-porkkanaraasteeseen. Sekoita huolellisesti, jotta raaste maustuu.
Lisää pavut.
Lisää persilja.

Paahda auringonkukansiemeniä 200 asteisessa uunissa 5 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä.
Lisää soijakastike kuumiin siemeniin. Tarjoile siemenet salaatin päällä tai erikseen.

Vinkki: Paahdetut auringonkukansiemenet sopivat hyvin myös keittojen lisäkkeeksi.

Luokka:

Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Palkokasvit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, Vegetaariset ohjeet