Sök efter recept

Kikherne-kasviscurry

Portioner
Ohje
  • 2.5 kg kikherne, kypsä
  • 0.25 kg rypsiöljy
  • 1 kg valkokaali, suikale, tuore
  • 1.25 kg porkkana, viipale, pakaste
  • 0.25 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 0.375 kg tomaattipyree
  • 0.05 kg curryjauhe
  • 0.03 kg paprikajauhe
  • 0.008 kg korianteri, jauhettu
  • 0.15 kg fariinisokeri
  • 0.1 kg punaviinietikka
  • 0.125 kg sitruunamehu
  • 5 kg vesi
  • 0.068 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.025 kg suola
  • 0.2 kg maissitärkkelys
  • 1.25 kg papu, vihreä, pakaste

Liota kikherneet ja kypsennä ne.

Freesaa suikaloitu kaali, porkkanat ja sipuli.

Lisää tomaattipyre.
Lisää joukkoon mausteet ja kikherneet.
Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja suola. Kiehauta ja anna hautua.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Palkokasvit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet