Bildgalleri


TÄRKEÄÄ! LUE NÄMÄ OHJEET, KUN KÄYTÄT KUVIAMME

Kuvagallerian maksuttomat kuvat on tarkoitettu nimenomaan tiedotusvälineiden käyttöön kasvisten kulutuksen edistämiseksi. Muissa tapauksissa ota yhteyttä Kotimaiset Kasvikset ry:n sihteeriin: katarina.lassheikki@puutarhaliitto.fi.

1. Miten kuvan lähde ilmaistaan?

Ilmaise kuvan lähde seuraavasti – Kuva: Kotimaiset Kasvikset ry:n kuvagalleria  / kuvaajan nimi.

Kuvan käytön yhteydessä on aina mainittava lähteenä ”Kotimaiset Kasvikset ry:n kuvagalleria” ja kuvaajan nimi liitetään kuvaan aina kun kuvaajan nimi on kuvagalleriassa ilmoitettu kyseisen kuvan kohdalla. Mainitse kuvan lähde jokaisen kertaluonteisen kuvan julkaisemisen yhteydessä. Kuvia ei saa luovuttaa eikä myydä eteenpäin.

2. Missä kuvia saa käyttää ilman korvausta?

Kotimaiset Kasvikset ry:n kuvagallerian kuvia voi käyttää korvauksetta kertaluontoisessa tiedottamisessa esim. sanoma- ja aikakausilehdissä ja muissa kertajulkaisuissa. Kuvia voi käyttää kasviksiin, ravitsemukseen ja ruokaan liittyvissä yhteyksissä.

3. Missä kuvia saa käyttää korvausta vastaan?

Kuvia on mahdollista käyttää maksullisissa julkaisuissa tai muissa pitkäaikaiskäyttöön tarkoitetuissa julkaisuissa sopimalla kuvan ottaneen kuvaajan kanssa kuvan käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Kuvaajan nimi on ilmoitettu erikseen kunkin kuvan yhteydessä.

4. Miten kuvat on ryhmitelty?

  • Tuotekuvat on ryhmitelty kasvisten pääryhmien mukaan.
  • Ruokakuvat ovat pääasiassa kasvisten teemaviikkoihin liittyviä kuvia. Ne on ryhmitelty ruoan pääraaka-aineen mukaan. Ruokakuvien yhteydessä on linkki vastaaviin ruokaohjeisiin, jotka sijaitsevat nettikeittokirjassa.
  • Muut kuvat -kohdasta löytyvät mm. Puoli kiloa päivässä -aiheeseen, Terveyttä kasviksilla kampanjaan sekä kasvisten viljelyyn ja tuotantoon liittyvät kuvat.