Sök efter recept

Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu

Portioner
Ohje
  • 3 kg salaattifenkoli, viipale, tuore
  • 3 kg sipuli, viipale, tuore
  • 3 kg kesäkurpitsa, viipale, tuore
  • 1.5 kg herkkusieni, lohko, tuore
  • 0.4 kg rypsiöljy
  • 0.08 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.002 kg timjami, kuivattu
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.3 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.2 kg ruohosipuli, pilkottu, tuore

Viipaloi fenkoli ja sipuli 4 mm:n ja kesäkurpitsa 14 mm:n terillä.
Paloittele herkkusienet neljään osaan.
Freesaa fenkoliviipaleet ja sipuli öljyssä pannulla. Lisää hetken päästä kesäkurpitsa- ja lopuksi herkkusieniviipaleet.
Lisää valkosipuli, timjami, mustapippuri ja kasvisliemijauhe. Hauduta kasvikset ”al dente”.
Ripottele ruohosipulisilppua valmiin ruoan pinnalle.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sienet, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät