Nuppukaalicurry ja kesäkurpitsaraita
Portioner
Ohje
- 0.2 kg rypsiöljy
- 0.01 kg curry, jauhe
- 0.5 kg omena, kuutio, pakaste
- 4 kg kukkakaali, kukinto, tuore
- 2 kg parsakaali, nuppu / lohko, tuore
- 1 kg sipuli, viipale, tuore
- 2 kg vesi
- 2 kg kookosmaito, 18 %
- 0.06 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
- 0.13 kg maissitärkkelys
- 0.05 kg suola
- 0.1 kg hunaja, juokseva
- 1.5 kg jogurtti, luonnon, maustamaton, vl, 2,5 %
- 0.7 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
- 0.015 kg korianteri, pilkottu, tuore
- 0.015 kg suola
- 0.02 kg hunaja, juokseva
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää curry, omena, kaali ja sipuli. Kuullota vihanneksia muutama minuutti.
Lisää vesi, kookosmaito ja kasvisliemijauhe. Kypsennä noin 10 minuuttia.
Suurusta kypsä kastike.
Mausta höystö suolalla ja hunajalla.
Sekoita jogurtin joukkoon kesäkurpitsa, korianteri ja mausteet. Tarjoa erikseen.
Tarjoa curryn kanssa runsaskuituista riisiä ja kesäkurpitsaraitaa.
Luokka:
Hedelmät, Höystöt ja curryt, Kaalit, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet