Jauhelihatäytteiset tacot
Portioner
Ohje
- 12 kpl tacokuoria
- 1 pss tacomausteseosta
- 300 g jauhelihaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 dl vettä
- 0.5 kerää jäävuorisalaattia suikaloituna
- 2 tomaattia viipaleina
- 1 sipuli ohuina viipaleina
- 0.5 paprika suikaleina
- 1 tlk valmista tacokastiketta
- valmista guacamolekastiketta
- jalopeno-chiliviipaleita
- ranskankermaa
- Ruskista jauheliha öljytilkassa. Lisää valmis mausteseos ja vesi. Sekoita ja kypsennä ilman kantta 5 – 10 minuuttia.
- Lämmitä tacokuoria uunissa 125 asteessa noin 15 minuuttia.
- Täytä lämpimät kuoret jauhelihalla ja kasviksilla.
- Annostele päälle valmista tacokastiketta ja valintasi mukaan muita lisäkkeitä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Liha, sisäelimet, makkarat, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Salaatit, Vihanneshedelmät