Sök efter recept

Uuniperuna yrtti-raejuustotäytteellä

Portioner
Ohje
  • 18 kg uuniperuna
  • 1.5 kg tomaattimurska
  • 2 kg raejuusto, rasvaton, vl, 0,3 %
  • 5 kg tuorejuusto, kevyt, ruohosipuli, 13 %
  • 1 kg kurkkusrelish
  • 0.15 kg persilja, pilkottu, tuore
  • 0.2 kg ruohosipuli, pilkottu, tuore
  • 0.005 kg kirveli, kuivattu
  • 0.05 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.005 kg cayennepippuri
  • 0.08 kg suola
  • 0.15 kg sitruunapippuri

Tee perunoiden pintaan ristikkäisviillot. Kypsennä perunoita 200 asteisessa kiertoilmauunissa reilu tunti.
Esikypsytetyt perunat tarvitsevat vain lämmityksen.

Yrtti-raejuustotäyte:
Valuta tomaattimurska ja raejuusto.
Sekoita tuorejuusto. Lisää siihen raejuusto, tomaattimurska, kurkkurelish, silputtu persilja ja ruohosipuli.
Mausta kirvelillä, valkosipulimurskalla, cayennepippurilla, suolalla ja sitruunan mehulla.
Anna maustua kylmiössä ennen tarjoilua.

Luokka:

Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Salsat, tahnat ja vastaavat, Sydänmerkki-ateriat, Yrtit