Sök efter recept

Uuniperuna katkarapu-tonnikalatäytteellä

Portioner
Ohje
  • 18 kg uuniperuna
  • 4.2 kg creme fraiche, vl, 28 %
  • 2.5 kg katkarapu
  • 2.5 kg tonnikala, vedessä, suola 0,8 %
  • 0.5 kg purjosipuli, viipale, tuore
  • 0.2 kg tilli, pilkottu, tuore
  • 0.04 kg sitruunapippuri, suolaton
  • 0.01 kg tabasco
  • 0.06 kg suola

Tee perunoiden pintaan ristikkäisviillot. Kypsennä perunoita 200 asteisessa kiertoilmauunissa reilu tunti.
Esikypsytetyt perunat tarvitsevat vain lämmityksen.

Katkarapu-tonnikalatäyte:
Sekoita ranskankermaan sulatetut ja valutetut katkaravut, tonnikala, purjo- ja tillisilppu.
Mausta sitruunapippurilla, tabascolla ja suolalla.
Anna maustua kylmiössä ennen tarjoilua.

Luokka:

Kalat ja äyriäiset, Kastikkeet ja marinadit, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Salsat, tahnat ja vastaavat, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Yrtit