Sök efter recept

Tomaatti-perunavuoka

Portioner
Ohje
  • 4.5 kg peruna, suikale, kypsä
  • 0.5 kg aurinkokuivattu tomaatti, suikaloitu
  • 0.7 kg sipui, kuutio, tuore
  • 0.002 kg mustapippuri, rouhe
  • 1 kg tomaattimehu
  • 0.8 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 0.3 kg kananmuna
  • 0.024 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.011 kg basilika, kuivattu
  • 1 kg tomaatti, pihvi, viipale
  • 0.3 kg juusto, mozzarella, raaste, 21 %

Sekoita perunasuikaleet, valutettu ja suikaloitu tomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.

Sekoita tomaattimehu, ruokakerma, kananmuna, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.

Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste.
Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Luokka:

Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät