Tomaatti-perunavuoka
Portioner
Ohje
- 4.5 kg peruna, suikale, kypsä
- 0.5 kg aurinkokuivattu tomaatti, suikaloitu
- 0.7 kg sipui, kuutio, tuore
- 0.002 kg mustapippuri, rouhe
- 1 kg tomaattimehu
- 0.8 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
- 0.3 kg kananmuna
- 0.024 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.011 kg basilika, kuivattu
- 1 kg tomaatti, pihvi, viipale
- 0.3 kg juusto, mozzarella, raaste, 21 %
Sekoita perunasuikaleet, valutettu ja suikaloitu tomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.
Sekoita tomaattimehu, ruokakerma, kananmuna, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.
Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste.
Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Luokka:
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät