Sök efter recept

Tapaskasvikset uunissa kermaviilikastikkeella

Portioner
Ohje
  • 3 kg punajuuri, lohko, tuore
  • 4 kg porkkana, lohko, tuore
  • 5 kg peruna, kuoripäällinen, lohko, tuore
  • 1 kg punasipuli, lohko, tuore
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.04 kg suola
  • 0.05 kg sitruunamehu
  • 0.02 kg rosmariini, kuivattu
  • 0.03 kg paprikajauhe
  • 0.02 kg chilijauhe
  • 4 kg kermaviili, 3,5 %
  • 0.02 kg suola
  • 0.2 kg sinappi
  • 0.08 kg etikka
  • 0.04 kg valkosipulisuola
  • 0.005 kg basilika, kuivattu
  • 0.02 kg sokeri

Paloittele juurekset lohkoiksi, perunat veneiksi.
Höyrykeitä kasviksia erikseen reiällisissä GN-vuoissa +100 asteessa noin 20 minuuttia.

Tee mausteseos: sekoita öljyn joukkoon suola, sitruunanmehu, rosmariini, paprika- ja chilijauhe.

Laita kasvikset 1/1 GN-vuokiin. Tasaa mausteseos kasvisten päälle, sekoita hyvin.
Kuivapaista +150 asteessa 20 minuuttia.

Sekoita kastikkeen ainekset toisiinsa ja anna maustua.
 

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Uuni- ja grilliruoat