Sinihomejuusto-hedelmäsalaatti
Portioner
Ohje
- 1 ruukkusalaatti
- 1 jääsalaatti
- 4 kypsää kiiviä
- 2 kypsää päärynää
- 200 g tummia viinirypäleitä
- 150 g sinihomejuustoa
- 1 dl pekaanipähkinöitä
- öljyä
- viinietikkaa
- suolaa
- pippuria
- Asettele suupaloiksi revityt salaatinlehdet laakealle vadille.
- Kuori ja viipaloi päärynät ja kiivit. Halkaise viinirypäleet ja poista siemenet.
- Lado hedelmäviipaleet salaatin päälle ja murenna päälle sinihomejuustoa. Sekoita öljy, viinietikka ja mausteet sopivan vahvuiseksi kastikkeeksi ja kaada kastike salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle rouhittuja pähkinöitä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet