Sök efter recept

Porsas-kasvispata

Portioner
Ohje
  • 300 g sian ulkofileetä suikaleina tai valmiita sianlihasuikaleita
  • 1 sipuli viipaleina
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • 0.25 tl jauhettua inkivääriä
  • 1.5 tl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 dl ohuita lanttusuikaleita
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 dl porkkanasuikaleita
  • 0.5 dl juurisellerisuikaleita
  • 0.5 dl palsternakkasuikaleita
  • pala purjosipulia viipaleina
  • 1 dl vihreitä herneitä
  • Ruskista lihasuikaleet ja sipuliviipaleet kasviöljyssä paistokasarissa. Mausta pippurilla, inkiväärillä, currylla ja paprikajauheella.
  • Lisää lanttusuikaleet, vesi, soijakastike ja hunaja. Hauduta 15 minuuttia.
  • Lisää porkkana-selleri- ja palsternakkasuikaleet ja hauduta kypsäksi.
  • Lisää purjoviipaleet ja herneet ja hauduta vielä 5 minuuttia.
  • Tarkista maku ja tarjoa liha-kasvispata keitettyjen perunoiden kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.

Luokka:

Juurekset, Liha, sisäelimet, makkarat, Pata- ja vokkiruoat, risotot