Meksikon pintopapupata
Portioner
Ohje
- 3.5 kg kesäkurpitsa, kuutio (2x2 cm), tuore
- 2 kg paprika, punainen, kuutio (2x2 cm), tuore
- 1.5 kg purjosipuli, viipale, tuore
- 0.6 kg rypsiöljy
- 0.3 kg valkosipuli, murska, tuore
- 0.7 kg tomaattipyree
- 0.025 kg korianteri, jauhe
- 5 kg tomaattisose, paseerattu
- 2 kg vesi
- 0.008 kg timjami, kuivattu
- 0.01 kg oregano, kuivattu
- 3 kg pintopapu, keitetty
- 2.5 kg porkkana, kuutio (1x1 cm), tuore
- 0.5 kg juuriselleri, kuutio (1x1 cm), tuore
- 1.5 kg palsternakka, kuutio (1x1 cm), tuore
- 0.3 kg jalopeno, viipale, säilött
- 1.5 kg papu, vihreä, pakaste
- 0.1 kg sokeri
- 0.1 kg suola
- 0.002 kg mustapippuri, rouhe
- 0.1 kg limetin mehu
- 0.1 kg korianteri, pilkottu, tuore
Kuutioi kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi (n. 2×2 cm). Kuutioi paprika kuutioiksi (n. 2×2 cm). Viipaloi purjo.
Kuullota purjoa, valkosipulia, tomaattipyreetä ja korianteria miedolla lämmöllä öljyssä 5 minuuttia.
Lisää paseerattu tomaatti, vesi, timjami, oregano, keitetyt pintopavut, porkkana, selleri ja palsternakka.
Hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia.
Luokka:
Höystöt ja curryt, Juurekset, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Palkokasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät