Sök efter recept

Meksikon pintopapupata

Portioner
Ohje
  • 3.5 kg kesäkurpitsa, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 2 kg paprika, punainen, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 1.5 kg purjosipuli, viipale, tuore
  • 0.6 kg rypsiöljy
  • 0.3 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.7 kg tomaattipyree
  • 0.025 kg korianteri, jauhe
  • 5 kg tomaattisose, paseerattu
  • 2 kg vesi
  • 0.008 kg timjami, kuivattu
  • 0.01 kg oregano, kuivattu
  • 3 kg pintopapu, keitetty
  • 2.5 kg porkkana, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 0.5 kg juuriselleri, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 1.5 kg palsternakka, kuutio (1x1 cm), tuore
  • 0.3 kg jalopeno, viipale, säilött
  • 1.5 kg papu, vihreä, pakaste
  • 0.1 kg sokeri
  • 0.1 kg suola
  • 0.002 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.1 kg limetin mehu
  • 0.1 kg korianteri, pilkottu, tuore

Kuutioi kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi (n. 2×2 cm). Kuutioi paprika kuutioiksi (n. 2×2 cm). Viipaloi purjo.
Kuullota purjoa, valkosipulia, tomaattipyreetä ja korianteria miedolla lämmöllä öljyssä 5 minuuttia.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, timjami, oregano, keitetyt pintopavut, porkkana, selleri ja palsternakka.
Hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Juurekset, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Palkokasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät