Sök efter recept

Marinoitu lehtiselleri

Portioner
Ohje
  • 4 kpl lehtisellerin vartta
Marinadiin
  • 1 rkl sinappia
  • 0.5 dl öljyä
  • 0.5 dl säilykepersikan lientä tai appelsiinimehua
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 tl hunajaa
  • valkopippuria
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • Leikkaa lehtiselleri sentin viipaleiksi.
  • Sekoita marinadin ainekset ja kaada marinadi lehtiselleriviipaleiden päälle.
  • Anna marinoitua muutama tunti.
  • Jos et käytä selleriä heti, purkita se puhtaaseen lasipurkkiin. Säilyvyysaika on noin 2 viikkoa jääkaapissa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kastikkeet ja marinadit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät