Lämmin perunasalaatti
Portioner
Ohje
- 0.5 kg perunoita
- 1 punasipuli
- 1 ruukku(a) rucolaa
- 1 ruukku(a) persiljaa
- 0.5 dl öljyä
- 2 rkl viinietikkaa
- 0.5 dl kaprista
- 1 ruukku(a) ruohosipulia
- suolaa
- mustapippuria
- (muutama oksa timjamia)
- Keitä ja viipaloi perunat. Lisää hienonnettu sipuli, paloiteltu rucola ja hienonnettu persilja perunaviipaleiden joukkoon.
- Sekoita kastikeainekset keskenään kattilassa ja lämmitä kastike (älä keitä!) Kaada lämmin kastike perunasalaatin päälle. Sekoita hyvin.
- Perunasalaatti on maukasta esim. kalan tai lihan seurana.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lämpimät lisäkeruoat, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti