Lämmin fetasalaatti
Portioner
Ohje
- 2 sipulia
- 1 rkl öljyä
- ripaus suolaa
- 150 g öljymarinoitua fetaa
- 1 kerä(ä) jäävuorisalaattia
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 15 kpl oliiveja
- hienonnettua rosmariinia
- timjamia
- mustapippuria
- Viipaloi kuoritut sipulit. Kuumenna paistin- tai vokkipannu ja lisää tilkka öljyä. Lisää salaatin raaka-aineet, myös mausteet pannulle muutaman minuutin ajaksi eli kunnes ne lämpiävät. Sekoita kahdella lastalla nostellen koko ajan.
- Siirrä lämmin salaatti tarjoiluvadille tai suoraan lautasille.
- Jos käytät muunlaista kuin öljymarinoitua fetaa, lisää salaattiin öljystä, suolasta ja sokerista sekoitettua kastiketta.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät