Hae reseptiä

Lämmin fetasalaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 2 sipulia
  • 1 rkl öljyä
  • ripaus suolaa
  • 150 g öljymarinoitua fetaa
  • 1 kerä(ä) jäävuorisalaattia
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 15 kpl oliiveja
  • hienonnettua rosmariinia
  • timjamia
  • mustapippuria
  • Viipaloi kuoritut sipulit. Kuumenna paistin- tai vokkipannu ja lisää tilkka öljyä. Lisää salaatin raaka-aineet, myös mausteet pannulle muutaman minuutin ajaksi eli kunnes ne lämpiävät. Sekoita kahdella lastalla nostellen koko ajan.
  • Siirrä lämmin salaatti tarjoiluvadille tai suoraan lautasille.
  • Jos käytät muunlaista kuin öljymarinoitua fetaa, lisää salaattiin öljystä, suolasta ja sokerista sekoitettua kastiketta.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät