Kyljykset sienifarmarin tapaan
Portioner
Ohje
- 4 porsaankyljystä tai viipaloitua ulkofileetä
- 2 rkl öljyä
- 200 g siitakesieniä
- 1 dl riisiä (raakana)
- 1 purjo
- 2 dl ruokakermaa
- 2 dl vettä
- 2 rkl tomaattisosetta
- suolaa
- mustapippuria
- vettä
- Ruskista kyljykset tai ulkofileeviipaleet molemmin puolin pannulla öljytilkassa ja siirrä uunivuokaan. Suikaloi ja paista myös siitakesienet.
- Halkaise purjo pituussuuntaan ja viipaloi.
- Ripottele vuokaan kyljysten päälle riisiä, purjoa ja paistetut siitakkeet.
- Sekoita kerman joukkoon tomaattisose ja mausteet. Kaada seos vuokaan ja lisää vettä niin, että ruoka peittyy.
- Kypsennä 200-asteissa uunissa noin tunnin ajan.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: