Hae reseptiä

Kyljykset sienifarmarin tapaan

Annosmäärä
Ohje
  • 4 porsaankyljystä tai viipaloitua ulkofileetä
  • 2 rkl öljyä
  • 200 g siitakesieniä
  • 1 dl riisiä (raakana)
  • 1 purjo
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 dl vettä
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • vettä
  • Ruskista kyljykset tai ulkofileeviipaleet molemmin puolin pannulla öljytilkassa ja siirrä uunivuokaan. Suikaloi ja paista myös siitakesienet.
  • Halkaise purjo pituussuuntaan ja viipaloi.
  • Ripottele vuokaan kyljysten päälle riisiä, purjoa ja paistetut siitakkeet.
  • Sekoita kerman joukkoon tomaattisose ja mausteet. Kaada seos vuokaan ja lisää vettä niin, että ruoka peittyy.
  • Kypsennä 200-asteissa uunissa noin tunnin ajan.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Liha, sisäelimet, makkarat, Sienet, Uuni- ja grilliruoat