Jauheliha-kesäkurpitsapannu
Portioner
Ohje
- 1 punainen paprika
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 pieni sipuli
- 1 rkl rypsiöljyä
- 250 g naudan paistijauhelihaa
- 1 rkl tomaattisosetta
- 1 tl makeaa chilikastiketta (sambal oelek)
- 0.5 tl suolaa
- Paloittele paprika ja kesäkurpitsa.
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy.
- Kypsennä kasviksia pannulla miedolla lämmöllä hetki.
- Lisää lämpöä ja lisää jauheliha pannulle kasvisten joukkoon. Kypsennä jauheliha.
- Sekoita joukkoon tomaattisose, chilikastike ja suola.
- Tarjoa jauheliha-kesäkurpitsapannun kanssa perunaa tai pastaa ja tomaattisalaattia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Liha, sisäelimet, makkarat, Pannulla paistetut ruoat, Vihanneshedelmät