Hae reseptiä

Jauheliha-kesäkurpitsapannu

Annosmäärä
Ohje
  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni sipuli
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 250 g naudan paistijauhelihaa
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 1 tl makeaa chilikastiketta (sambal oelek)
  • 0.5 tl suolaa
  • Paloittele paprika ja kesäkurpitsa.
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy.
  • Kypsennä kasviksia pannulla miedolla lämmöllä hetki.
  • Lisää lämpöä ja lisää jauheliha pannulle kasvisten joukkoon. Kypsennä jauheliha.
  • Sekoita joukkoon tomaattisose, chilikastike ja suola.
  • Tarjoa jauheliha-kesäkurpitsapannun kanssa perunaa tai pastaa ja tomaattisalaattia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Liha, sisäelimet, makkarat, Pannulla paistetut ruoat, Vihanneshedelmät