Hedelmäinen salaatti
Portioner
Ohje
- 1 ruukkusalaatti tai keräsalaatti
- 1 (salaatti)sipuli
- 0.5 hunajamelonia
- 1 pieni mango
- 1 punainen paprika
- 100 g mietoa kermajuustoa
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 0.5 dl kylmäpuristettua öljyä
- 0.5 rkl omenaviinietikkaa
- 0.5 dl hedelmämehua
- 0.5 rkl sokeria
- 3 rkl hienonnettua basilikaa
- Levitä pestyt ja revityt salaatinlehdet laakealle vadille. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi, paloittele hedelmät ja kuutioi paprika ja juusto.
- Asettele kasvikset ja juusto salaatinlehdille. Paahda pähkinät kuivalla pinnoitetulla pannulla ja lisää ne salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa erikseen salaatin kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät