Hae reseptiä

Balsamicoparsaa

Balsamicoparsaa
Annosmäärä
Ohje
  • 500 g tuoretta vihreää parsaa
  • 0.5 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • parmesaanijuustoa
Kastike
  • 2 rkl balsamietikkaa
  • 1 rkl vettä
  • 1 dl punaista paprikaa pieninä kuutioina
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 0.5 dl öljyä
  • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Huuhtele parsat. Leikkaa parsoista kova kantaosa pois ja keitä suolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia.
  • Valuta parsat kuiviksi puhtaan pyyhkeen päällä. Nostele parsat lautaselle ja valuta päälle kastike.
  • Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä ja höylää päälle muutama parmesaanilastu. Tarjoa vastapaahdetun leivän kanssa.
  • Huom. Pinjansiemenet voi paahtaa kuivalla, pinnoitetulla pannulla. Varo polttamasta siemeniä, kuumennus riittää.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kylmät lisäkeruoat, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Välipalat, pienet syötävät