Hae reseptiä

Anjovismaustetut uunipunajuuret

Annosmäärä
Ohje
  • 500 g punajuuria
  • 4 rkl pullomargariinia
  • 500 g punajuuria
  • 1 rkl hienonnettua sipulia
  • 3 rkl pullomargariinia
  • 3 kpl anjovisfilettä (tai sardellifilettä)
  • 1 rkl hienonnettua sipulia
  • 3 kpl anjovisfilettä (tai sardellifilettä)
  • mustapippuria

Kuori punajuuret ja kypsennä niitä uunissa 225 asteessa noin 40 minuuttia.

Kuumenna margariini kattilassa, lisää sipuli ja kuullota hetki.

Lisää anjovisfileet ja sekoittele, kunnes anjovikset sulavat lämpimään rasvaan. Mausta pippurilla.

Tarjoa uunipunajuuret sipuli-anjovisseoksen kanssa.

Luokka:

Välipalat, pienet syötävät