Sök efter recept

Yrttinen peruna-vihanneskeitto

Portioner
Ohje
  • 4 kiinteää perunaa
  • 1 porkkana
  • 1 sipuli
  • 1 pieni purjo
  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 2 rkl hienonnettua kirveliä
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • Kuori perunat, porkkana ja sipuli. Leikkaa perunat ja sipuli kuutioiksi ja viipaloi porkkana ja pitkittäin puolitettu, huuhdottu purjo.
  • Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää kasvikset ja keitä kypsäksi. Tarkista maku. Lisää kirveli-persiljasilppu keiton pinnalle. Tarjoa leivän, rieskojen tai karjalanpiirakoiden kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Keitot, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti