Yrttinen peruna-vihanneskeitto
Portioner
Ohje
- 4 kiinteää perunaa
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 1 pieni purjo
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- mustapippurirouhetta
- 2 rkl hienonnettua kirveliä
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- Kuori perunat, porkkana ja sipuli. Leikkaa perunat ja sipuli kuutioiksi ja viipaloi porkkana ja pitkittäin puolitettu, huuhdottu purjo.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää kasvikset ja keitä kypsäksi. Tarkista maku. Lisää kirveli-persiljasilppu keiton pinnalle. Tarjoa leivän, rieskojen tai karjalanpiirakoiden kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Keitot, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti