Sök efter recept

Yakitori-vartaat

Portioner
Ohje
  • 400 g luutonta broilerinlihaa
  • 170 g pekonia
  • 150 g purjoa
  • 150 g kesäkurpitsaa
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 keltainen paprika
  • 1 punainen paprika
Kastike
  • 1 dl soijakastiketta
  • 1 dl sakea (riisiviinaa) tai kuivaa valkoviiniä
  • 0.5 rkl sokeria
  • Paloittele broilerinliha, pekoni ja purjo pujotettaviksi vartaisiin. Leikkaa vihannekset samankokoisiksi paloiksi ja puolita sienet.
  • Pistele grillivartaisiin tai bambutikkuihin kaikkia aineita vuorotellen.
  • Sekoita kastike ja voitele sillä vartaita useaan otteeseen grillaamisen aikana.
  • Voit paistaa vartaat kypsiksi myös 200-asteisessa uunissa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Broileri ja kalkkuna, Liha, sisäelimet, makkarat, Sienet, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät