Yakitori-vartaat
Portioner
Ohje
- 400 g luutonta broilerinlihaa
- 170 g pekonia
- 150 g purjoa
- 150 g kesäkurpitsaa
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 1 keltainen paprika
- 1 punainen paprika
- 1 dl soijakastiketta
- 1 dl sakea (riisiviinaa) tai kuivaa valkoviiniä
- 0.5 rkl sokeria
- Paloittele broilerinliha, pekoni ja purjo pujotettaviksi vartaisiin. Leikkaa vihannekset samankokoisiksi paloiksi ja puolita sienet.
- Pistele grillivartaisiin tai bambutikkuihin kaikkia aineita vuorotellen.
- Sekoita kastike ja voitele sillä vartaita useaan otteeseen grillaamisen aikana.
- Voit paistaa vartaat kypsiksi myös 200-asteisessa uunissa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Broileri ja kalkkuna, Liha, sisäelimet, makkarat, Sienet, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät