Sök efter recept

Tomaattisalsa

Tomaattisalsa
Portioner
Ohje
  • 6 tomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 4 rkl öljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl tuoretta oreganoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Leikkaa tomaatit puoliksi ja poista siemenet. Pilko hedelmäliha. Pese paprika, poista siemenkota ja pilko hedelmäliha. Hienonna valkosipuli. Yhdistä kasvikset. Lisää öljy, sitruunamehu ja hienonnettu oregano. Sekoita hyvin.
  • Mausta suolalla ja pippurilla ja anna makujen tasaantua huoneenlämmössä noin tunnin ajan.
  • Tarjoa paahdetun leivän päällä tai liharuokien lisäkkeenä. Suurenna annos, jos käytät salsaa pastan kastikkeena.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kastikkeet ja marinadit, Salsat, tahnat ja vastaavat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät