Sök efter recept

Sipulirieskat

Portioner
Ohje
  • 3 dl hienonnettua sipulia
  • 1 rkl öljyä
  • 0.5 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl siirappia
  • 0.5 dl pellavansiemeniä
  • 3 dl perunasosetta
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 4 dl hiivaleipäjauhoja
  • Hauduta hienonnettu sipuli öljyssä ja anna jäähtyä.
  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää suola, siirappi, pellavansiemenet, sipuli, perunasose, kaurahiutaleet ja jauhot. Anna kohota.
  • Kauli kohonnut taikina puolen senttimetrin paksuiseksi levyksi. Ota muotilla pyöreitä (halkaisijaltaan 10 cm:n) rieskoja leivinpaperin päälle pellille.
  • Anna rieskojen kohota leivinliinalla peitettyinä ja pistele rieskat.
  • Paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Sipulit, Suolaiset leivonnaiset