Sök efter recept

Sipulinen vorschmack

Portioner
Ohje
  • 4 kpl suurta sipulia
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 500 g jauhelihaa
  • 120 g anjovista
  • 1 tlk tomaattisosetta
  • muutama kierros valkopippuria myllystä
  • 2 dl ruokakermaa
  • Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  • Ruskista jauheliha kevyesti padassa. Sekoita joukkoon sipulit ja anna niiden kuullottua muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
  • Leikkaa anjovikset saksilla suoraan rasiassa pienemmiksi paloiksi ja kaada anjovikset liemineen muiden aineiden joukkoon pataan.
  • Lisää tomaattisose sekä valkopippuria ja sekoita hyvin.
  • Kaada seos voideltuun vuokaan ja lisää kerma.
  • Kypsennä ruokaa 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 45 – 55 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Höystöt ja curryt, Liha, sisäelimet, makkarat, Sipulit