Sipulinen vorschmack
Portioner
Ohje
- 4 kpl suurta sipulia
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 500 g jauhelihaa
- 120 g anjovista
- 1 tlk tomaattisosetta
- muutama kierros valkopippuria myllystä
- 2 dl ruokakermaa
- Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
- Ruskista jauheliha kevyesti padassa. Sekoita joukkoon sipulit ja anna niiden kuullottua muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
- Leikkaa anjovikset saksilla suoraan rasiassa pienemmiksi paloiksi ja kaada anjovikset liemineen muiden aineiden joukkoon pataan.
- Lisää tomaattisose sekä valkopippuria ja sekoita hyvin.
- Kaada seos voideltuun vuokaan ja lisää kerma.
- Kypsennä ruokaa 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 45 – 55 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: