Sipuli-katkarapupilahvi
Portioner
Ohje
- 2 keltasipulia
- 2 rkl öljyä
- 3 dl basmatiriisiä
- 6 dl vahvaa kalalientä
- 150 g pakastekatkarapuja
- 1 dl puolitettuja mustia, kivettömiä oliiveita
- 0.5 omena paloiteltuna
- 2 rkl kapriksia
- 2 rkl kapriksen lientä
- (sinihomejuustomuruja)
- Kuullota kuorittu ja silputtu sipuli kattilassa öljyssä. Lisää riisi ja hetken päästä kalaliemi.
- Laske lämpö alhaisimmalle tasolle ja anna pilahvin hautua kannen alla noin 20 minuuttia.
- Lisää loput ainekset. Sekoita ja kuumenna nopeasti. Halutessasi ripottele pinnalle sinihomejuustomuruja. Tarjoa pilahvia raikkaan salaatin kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: