Hae reseptiä

Sipuli-katkarapupilahvi

Annosmäärä
Ohje
  • 2 keltasipulia
  • 2 rkl öljyä
  • 3 dl basmatiriisiä
  • 6 dl vahvaa kalalientä
  • 150 g pakastekatkarapuja
  • 1 dl puolitettuja mustia, kivettömiä oliiveita
  • 0.5 omena paloiteltuna
  • 2 rkl kapriksia
  • 2 rkl kapriksen lientä
  • (sinihomejuustomuruja)
  • Kuullota kuorittu ja silputtu sipuli kattilassa öljyssä. Lisää riisi ja hetken päästä kalaliemi.
  • Laske lämpö alhaisimmalle tasolle ja anna pilahvin hautua kannen alla noin 20 minuuttia.
  • Lisää loput ainekset. Sekoita ja kuumenna nopeasti. Halutessasi ripottele pinnalle sinihomejuustomuruja. Tarjoa pilahvia raikkaan salaatin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit