Sök efter recept

Sieniratatouille

Portioner
Ohje
  • 3 kg herkkusieni, kuuito, tuore
  • 1 kg osterivinokas, kuutio, tuore
  • 2 kg sipuli, kuutio, tuore
  • 1 kg paprika, punainen, kuutio, tuore
  • 1 kg paprika, vihreä, kuutio, tuore
  • 3 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 1 kg vesi
  • 0.08 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.2 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 1.2 kg tomaattimurska
  • 0.4 kg chilikastike, sweet
  • 0.1 kg sokeri
  • 0.015 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.2 kg omenaviinietikka
  • 1 kg aurinkokuivattu tomaatti, ilman öljyä

Puhdista sienet, huuhtele kesäkurpitsa ja paprika.
Paloittele sienet kuutioiksi.
Paloittele sipuli, paprika ja kesäkurpitsa kuutioiksi.
Freesaa kasvikset öljyssä.

Lisää vesi, valkosipuli, kasvisliemijauhe, tomaattimurska, chilikastike, sokeri ja mustapippuri.
Hauduta kasvikset ”al dente”.

Lisää omenaviinietikka ja aurinkokuivatut tomaatit. Kuumenna. Tarkista maku.

Vinkki: Tarjoa lisäkkeenä keitettyä perunaa tai runsaskuituista pastaa / riisiä.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Sienet, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät