Sienikrepit
Portioner
Taikina
- 3 munaa
- 3.5 dl rasvatonta maitoa
- 2.5 dl hiivaleipäjauhoja
- 0.5 tl suolaa
- paistamiseen öljyä
- 2 sipulia
- 300 g herkkusieniä
- 1 kesäkurpitsa
- 2 tl rypsiöljyä
- 150 g (yrtti)tuorejuustoa
- 1 rkl tuoretta timjamia
- suolaa
- mustapippuria
- Tee ohukaistaikina turpoamaan: Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja lisää puolet maidosta. Sekoita joukkoon jauhot ja suola. Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito.
- Hienonna täytteen sipulit, viipaloi herkkusienet, kuori ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuumenna pannulla öljy ja paista siinä sipulia. Lisää sienet ja hiukan myöhemmin kesäkurpitsa. Kääntele kasviksia hetki pannulla.
- Sulata joukkoon tuorejuusto ja lisää mausteet.
- Pane uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
- Paista räiskäleet paistinpannulla. Levitä niille täytettä, kääri rullalle ja laita voideltuun, uuninkestävään vuokaan.
- Ripottele päälle juustoraastetta ja kuorruta uunissa, kunnes juusto on sulanut, noin 15 minuuttia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sienet, Vihanneshedelmät