Sök efter recept

Sienikrepit

Portioner
Taikina
  • 3 munaa
  • 3.5 dl rasvatonta maitoa
  • 2.5 dl hiivaleipäjauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • paistamiseen öljyä
Täyte
  • 2 sipulia
  • 300 g herkkusieniä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 tl rypsiöljyä
  • 150 g (yrtti)tuorejuustoa
  • 1 rkl tuoretta timjamia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Tee ohukaistaikina turpoamaan: Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja lisää puolet maidosta. Sekoita joukkoon jauhot ja suola. Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito.
  • Hienonna täytteen sipulit, viipaloi herkkusienet, kuori ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuumenna pannulla öljy ja paista siinä sipulia. Lisää sienet ja hiukan myöhemmin kesäkurpitsa. Kääntele kasviksia hetki pannulla.
  • Sulata joukkoon tuorejuusto ja lisää mausteet.
  • Pane uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  • Paista räiskäleet paistinpannulla. Levitä niille täytettä, kääri rullalle ja laita voideltuun, uuninkestävään vuokaan.
  • Ripottele päälle juustoraastetta ja kuorruta uunissa, kunnes juusto on sulanut, noin 15 minuuttia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sienet, Vihanneshedelmät