Ruissandwichit purjo-tuorejuustotäytteellä
Portioner
Ohje
- 1 kpl pieni purjo
- 1 rkl öljyä
- 100 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
- 100 g raejuustoa
- 150 g savusiikaa
- nippu hienonnettua basilikaa
- nippu hienonnettua oreganoa
- 1 tl kuminan siemeniä
- ripaus suolaa
- ripaus maustepippuria
- 8 kpl täysjyväruisleipäviipaletta
- koristeluun salaatinlehtiä ja kuullotettua purjoa
- Huuhtele pitkittäin halkaistu purjo huolellisesti. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi ja kuullota öljyssä paistinpannulla. Jäähdytä purjosuikaleet. Yhdistä tuorejuuston joukkoon suurin osa jäähtyneestä purjosta, raejuusto, hienonnettu kala, yrtit ja mausteet.
- Paahda ruisleipiä leivänpaahtimessa. Asettele puolelle leivistä purjotäytettä, salaatinlehtiä ja jäljellejäänyttä, kuullotettua purjoa.
- Nosta toinen leipäpala kanneksi. Tarjoa heti.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Sipulit, Välipalat, pienet syötävät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti