Punajuuriherkku
Portioner
Ohje
- 1.25 kg purjosipuli, viipale (4 mm), tuore
- 3.75 kg punajuuri, kuutio (10 mm), tuore
- 3.75 kg punajuuri, kuutio (10 mm), tuore
- 0.25 kg rypsiöljy
- 1.25 kg ananas, pala, säilyke
- 1.25 kg maustekurkku, kuutio
- 0.13 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.003 kg mineraalisuola
- 0.008 kg mustapippuri, rouhe
- 2.5 kg vesi
- 2.5 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
- 0.18 kg maissitärkkelys
- 0.6 kg vesi
- 0.1 kg persilja, pilkottu, tuore
Viipaloi purjo 4 mm:n terällä.
Kuutoi punajuuret 10 mm:n terällä.
Freesaa öljyssä purjo ja punajuuret.
Lisää pannulle ananas, maustekurkku, kasvisliemijauhe, mineraalisuola, mustapippuri, vesi ja ruokakerma. Sekoita.
Sekoita maissijauhot veteen ja lisää punajuuriherkkuun. Hauduta ruoka kypsäksi.
Tarjolle vietäessä ripottele persiljasilppua päälle.
Vinkki: Voit myös vaihtaa kerman veteen, jättää mineraalisuolan pois ja lisätä 0,500 kg aurajuustomurua.
Luokka:
Hedelmät, Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat