Sök efter recept

Punajuuri-maksalaatikko

Portioner
Ohje
  • 5 punajuurta
  • 2 sipulia
  • 300 g pakastettua broilerinmaksaa tai jauhettua
  • naudanmaksaa
  • 5 dl keitettyä puuroriisiä
  • 4 dl maitoa
  • 2 munaa
  • 0.5 dl siirappia
  • 1.5 tl suolaa
  • 0.5 tl inkivääriä
  • muutama kierros valkopipuria myllystä
  • 1 rkl tuoretta meiramia
  • Keitä pestyt punajuuret kuorineen kypsiksi.
  • Kuori punajuuret ja soseuta sauvasekoittimella, monitoimikoneessa tai lihamyllyllä.
  • Hienonna sulaneet broilerinmaksat vastaavasti sauvasekoittimella, monitoimikoneessa tai lihamyllyllä.
  • Hienonna sipulit. Yhdistä kaikki aineet keskenään. Kaada seos voideltuun vuokaan.
  • Kypsennä 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 1,5 tuntia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.

Luokka:

Juurekset, Liha, sisäelimet, makkarat, Uuni- ja grilliruoat