Sök efter recept

Punajuuri-fetasalaatti

Portioner
Ohje
  • 4 punajuurta
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 ruukku(a) rucolaa
  • 0.25 dl balsamietikkaa
  • 2 rkl kylmäpuristettua öljyä
  • suolaa, mustapippuria
  • 0.5 dl hasselpähkinärouhetta
  • Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Älä poista juurenpäätä ennen keittämistä. Jäähdytä, kuori ja viipaloi punajuuret. Viipaloi fetajuusto.
  • Asettele punajuuriviipaleita, fetajuustoa ja rucolaa vuorotellen laakealle vadille tai lautaselle.
  • Sekoita balsamietikka, öljy ja mausteet ja kaada salaatin päälle. Ripottele päälle vielä pähkinärouhetta.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet