Punajuuri-fetasalaatti
Portioner
Ohje
- 4 punajuurta
- 200 g fetajuustoa
- 1 ruukku(a) rucolaa
- 0.25 dl balsamietikkaa
- 2 rkl kylmäpuristettua öljyä
- suolaa, mustapippuria
- 0.5 dl hasselpähkinärouhetta
- Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Älä poista juurenpäätä ennen keittämistä. Jäähdytä, kuori ja viipaloi punajuuret. Viipaloi fetajuusto.
- Asettele punajuuriviipaleita, fetajuustoa ja rucolaa vuorotellen laakealle vadille tai lautaselle.
- Sekoita balsamietikka, öljy ja mausteet ja kaada salaatin päälle. Ripottele päälle vielä pähkinärouhetta.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet