Sök efter recept

Punainen yrttikeitto

Portioner
Ohje
  • 9 kg vesi
  • 4.5 kg punajuuri, suikale, pakaste
  • 1.5 kg omena, kuutio, pakaste
  • 1.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 0.375 kg sitruunanmehu
  • 0.035 kg kumina
  • 0.135 kg maissitärkkelys
  • 0.045 kg suola
  • 0.025 kg persilja, kuivattu
  • 1.6 kg kidneypapu, kypsä

Kiehauta vesi padassa ja lisää kasvikset. Anna keiton hautua, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä.

Lisää sitruunamehu ja kumina.
Anna keiton hautua kypsäksi.

Suurusta ja mausta keitto.
Lisää kypsät pavut valmistuksen loppuvaiheessa.

Vinkki: Keiton kanssa voi tarjota valkosipulituorejuustoa ja vähäsuolaista sekä runsaskuituista leipää.

Luokka:

Hedelmät, Juurekset, Keitot, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Palkokasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet