Sök efter recept

Porsaanfileetä Välimeren tyyliin

Portioner
Ohje
  • 600 g porsaan ulkofileetä
  • 2 keskikokoista omenaa
  • 8 aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 keltasipuli
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 200 g (aurinkokuivattu tomaatti) tuorejuustoa
  • 1 dl vettä
  • 0.5 tl suolaa
  • ripaus cayennenpippuria
  • margariinia paistamiseen
  • Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla molemmin puolin kypsiksi ja nosta uunivuokaan vieri viereen.
  • Pilko pieneksi omenat, aurinkokuivatut tomaatit ja kuorittu sipuli.
  • Kuumenna öljytilkka pannulla ja kuullota omena, tomaatit ja valkosipuli.
  • Lisää loput aineksista ja kuumenna hetken aikaa sekoitellen.
  • Kumoa seos kyljysten päälle uunivuokaan.
  • Kypsennä fileeviipaleita 175 asteessa noin 10 – 15 minuuttia.
  • Nosta vuoka uunista ja anna ruoan vetäytyä foliolla peitettynä.
  • Tarjoa keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Liha, sisäelimet, makkarat, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat