Porsaanfileetä Välimeren tyyliin
Portioner
Ohje
- 600 g porsaan ulkofileetä
- 2 keskikokoista omenaa
- 8 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 keltasipuli
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1 rkl rypsiöljyä
- 200 g (aurinkokuivattu tomaatti) tuorejuustoa
- 1 dl vettä
- 0.5 tl suolaa
- ripaus cayennenpippuria
- margariinia paistamiseen
- Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla molemmin puolin kypsiksi ja nosta uunivuokaan vieri viereen.
- Pilko pieneksi omenat, aurinkokuivatut tomaatit ja kuorittu sipuli.
- Kuumenna öljytilkka pannulla ja kuullota omena, tomaatit ja valkosipuli.
- Lisää loput aineksista ja kuumenna hetken aikaa sekoitellen.
- Kumoa seos kyljysten päälle uunivuokaan.
- Kypsennä fileeviipaleita 175 asteessa noin 10 – 15 minuuttia.
- Nosta vuoka uunista ja anna ruoan vetäytyä foliolla peitettynä.
- Tarjoa keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Liha, sisäelimet, makkarat, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat