Porkkanapannari
Portioner
Ohje
- 0.45 kg vehnäjauho
- 0.01 kg suola
- 0.003 kg muskottipähkinä, jauhettu
- 1.5 kg maito, kevyt
- 0.4 kg kananmunamassa
- 0.3 kg porkkana, raaste, tuore
- 0.025 kg ruohosipuli, pilkottu, tuore
- 0.14 kg juusto, raaste, 15 %
Mittaa kuivat ainekset sekoituskulhoon.
Lisää maito hyvin sekoittaen.
Lisää kananmunamassa, porkkanaraaste ja ruohosipuli.
Kaada taikina kahteen hyvin voideltuun 1/1-45 GN-vuokaan.
Ripottele juustoraaste pinnalle.
Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla.
Paloittele ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kera.
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sydänmerkki-ateriat, Välipalat ja pienet syötävät