Sök efter recept

Porkkanapannari

Portioner
Ohje
  • 0.45 kg vehnäjauho
  • 0.01 kg suola
  • 0.003 kg muskottipähkinä, jauhettu
  • 1.5 kg maito, kevyt
  • 0.4 kg kananmunamassa
  • 0.3 kg porkkana, raaste, tuore
  • 0.025 kg ruohosipuli, pilkottu, tuore
  • 0.14 kg juusto, raaste, 15 %

Mittaa kuivat ainekset sekoituskulhoon.

Lisää maito hyvin sekoittaen.

Lisää kananmunamassa, porkkanaraaste ja ruohosipuli.
Kaada taikina kahteen hyvin voideltuun 1/1-45 GN-vuokaan.

Ripottele juustoraaste pinnalle.
Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla.
Paloittele ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kera.

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sydänmerkki-ateriat, Välipalat ja pienet syötävät