Porkkana-broilerimureke
Portioner
Ohje
- 350 g broilerin jauhelihaa
- 5 porkkanaa
- 1 dl korppujauhoja
- 1 dl kermaviiliä, kevytkermaa, ruoanvalmistuskermaa tai vettä
- 2 munaa
- 1 tl rakuunaa
- 1 tl kirveliä
- 1 tl suolaa
- mustapippuria
- Kuori ja raasta porkkanat raastimen hienoimmalla terällä.
- Yhdistä korppujauhot, kermaviili ja porkkanaraaste. Anna korppujauhojen turvota hetki.
- Lisää turvonneen porkkana-korppujauhoseoksen joukkoon munat sekä kaikki mausteet. Yhdistä massaan lopuksi myös broilerin jauheliha. Sekoita tasaiseksi.
- Muotoile murekemassa voideltuun pitkulaiseen tai soikeaan uunivuokaan kostutetuin tai öljytyin käsin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Ohje: Kotimaiset kasvikset ry
Luokka: