Sök efter recept

Pirteä retiisitahna

Portioner
Ohje
  • 1 nippu(a) retiisejä
  • 1 kesäsipuli varsineen
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta, hienonnettua basilikaa
  • suolaa maun mukaan
  • Hienonna huuhdotut retiisit ja sipuli. Voi käyttää myös sipulin hyväkuntoiset varret.
  • Yhdistä retiisi- ja sipulisilppu haarukalla tuorejuuston joukkoon.
  • Mausta seos puserretulla valkosipulin kynnellä, mustapippurilla, basilikasilpulla ja suolalla maun mukaan.
  • Tarjoa tahna (uusien) perunoiden kastikkeena tai voileivän päällysteenä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salsat, tahnat ja vastaavat